LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

ЛУКС ИМОТИ връчи традиционните си годишни награди

ЛУКС ИМОТИ връчи традиционните си годишни отличия за успехи постигнати от компанията и нашите сътрудници в цялата страна през годината. Това се случи по време на коледното парти на компанията, което се състоя на 19 декември в София. Ето и част от наградените офиси и колеги в отделните категории:

• За 3-та поредна година офис Жилищни и търговски имоти в гр. София спечели отличието „Най-голям брой продажби на имоти”. Наградата бе връчена на Регионалния директор на офиса Светослав Друмев.

• Отличието „Най-скъпа продажба на апартамент 2010” също отиде при офис Жилищни и търговкски имоти в гр. София за продажба на луксозен апартамент в столицата.

• Наградата „Най-скъпа продажба на къща 2010” тази година бе спечелена от Динко Славов – регионален мениджър на офис Бургас.

• Стела Стойчева от офис Наеми гр. София тази година пребори силната конкуренция от град Варна и получи наградата „Най-голям брой сделки с наеми 2010”.

• Награда за „Най-голямо увеличение на продажбите 2010 г.” получи офис Стара Загора. Радостни сме да съобщим, че БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС ще стартира с нов офис в този град от началото на 2011 г.

Настоящата статия е авторска и правата върху нейното разпространение принадлежат на нейния автор. Всички снимки, текстове, видео клипове, графични материали и банери в тази статия са собственост на автора и са защитени по закона за авторското право на Република България. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с автора, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти