Работа в ЛУКС ИМОТИ

Работа в агенция за луксозни недвижими имоти. Кариера в Лукс Имоти. Свободни работни позиции за брокери на имоти.

През последните години ЛУКС ИМОТИ се утвърди като една от водещите български агенции за недвижими имоти. Специализирани сме изключително в предлагането на луксозни и качествени недвижимости на територията на цялата страна. Ние обслужваме елитни клиенти, които търсят или предлагат престижни имоти, поради което качеството на работата на нашите служители е от изключителна важност за успеха на фирмата.

ЛУКС ИМОТИ дава шанс за професионална изява на амбициозни, отговорни, способни и мотивирани хора, които са готови да работят усърдно за успеха на компанията. Сегментът на висококласните недвижими имоти е най-интересният от целия пазар, а работата в нашата водеща компания е едно чудесно поле за професионална изява и реализация. Успехът на нашата компания се дължи основно на качествените, неуморни, интелигентни, отговорни млади хора, които работят в ЛУКС ИМОТИ.

Към момента имаме следните свободни работни позиции:

БРОКЕР НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ЗА ГР. СОФИЯ - Ref. No. SM/SF

В случай, че някоя от предложените позиции отговоря на вашите възможности и желание, моля да изпратите на e-mail info@luximoti.bg ваша aвтобиография, мотивационно писмо в свободен текст, както и актуална снимка.

В полето "Subject" на имейла включете референтния номер на позицията.

Гарантираме пълна конфиденциалност на вашата кандидатура.

На интервю ще бъдат поканени само кандидати, които изпратят всички необходими документи и задължително отговарят на нашите изисквания.

ЛУКС ИМОТИ желае успех на всички кандидати!


Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти