LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Весели празници от ЛУКС ИМОТИ!

Анна Хинова

22.12.2014

Приключва 2014 година, която се очертава да се превърне в най-успешната година за имотния пазар от началото на кризата. През тази година работихме усилено, за да ви предложим най-качествените имоти в България и чужбина. Открихме нови офиси в София и в Слънчев Бряг и направихме цялостен редизайн на нашия уебсайт

Целият екип на ЛУКС ИМОТИ ви поздравява с настъпването на едни от най-светлите празници в годината – Коледа и Нова година! Приемете нашите сърдечни пожелания за здраве, късмет и благополучие на вас и вашите семейства, и успех във всички начинания през 2015 г.!

Във връзка с предстоящите празници и официални почивни дни, бихме искали да ви информираме, че офисите ни ще бъдат затворени от 24 до 26 декември, както и на 31 декември и 1, 2 януари. Ще работим на 29 и 30 декември, които са официални работни дни.

Ако имате въпроси или желаете да уговорите среща или оглед, свържете се с нас на телефон 02 9 11 50 или с нашите местни офиси.

Весела Коледа и Щастлива Нова Година!

Искрено ваши,

Екипът на ЛУКС ИМОТИ

WWW.LUXIMOTI.BG

Адрес: гр. София 1164, ул. Якубица 19

Тел: 02 9 11 55

Факс: 02 868 11 05

Станете наш приятел във Facebook

Следете видеата ни в YouTube

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти