LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Открихме нов офис в София!

Заповядайте в новия офис на ЛУКС ИМОТИ в София!

Той се намира на изключително комуникативно място в сърцето на Южна София. Адресът е ул. "Твърдишки проход" 21. Това е сградата на Фина 5, която се намира на метри от сградата на KPMG и от кръстовището на бул. "България" и бул. "Гоце Делчев".

Новият ни офис е на разположение и е създаден с цел да бъде леснодосъпен за всички, които купуват, продават, отдават или наемат имоти в южните квартали - Стрелбище, Гоце Делчев, Бели брези, Хиподрума, Борово, Бъкстон, Манастирски ливади и други квартали в София.

Заедно с Централния ни офис в кв. Лозенец и нашите офиси на бул. Витоша и ул. Цар Асен, разширяваме своето покритие в най-предпочитаните и елитни южни квартали на столицата, за да можем да поддържаме близък контакт с нашите клиенти и голямо разнообразие от луксозни имоти за продажба и под наем.

Нашите опитни консултанти Димитър Георгиев MRICS и Димитър Димитров, лично нашият директор бизнес развитие Виктор Вучелийски, а също така и колеги от останалите офиси в София са изцяло на ваше разположение за организирането на огледи и покупко-продажби и наеми на жилищни и търговски имоти.

Адрес на офиса:

ул. "Твърдишки проход" 21, партер

Тел: 02 962 49 62

Mob: 0888 04 04 01

Имате луксозен имот в южните квартали на София? Обявете го за продажба с ЛУКС ИМОТИ!

Вижте нашите луксозни имоти в София

ЛУКС ИМОТИ се наложи като водещата българска агенция за елитни имоти в България и чужбина. Нашата мисия е да осигуряваме на успелите и заможни българи всички необходими услуги в областта на недвижимите имоти на едно място.

С повече от 20 офиса и представители в цялата страна и по света, при нас ще намерите изключителна селекция от най-престижните имоти в България и във всички атрактивни дестинаци зад граница. С нас ще притежавате търсения лукс!

Настоящата статия е авторска и правата върху нейното разпространение принадлежат на нейния автор. Всички снимки, текстове, видео клипове, графични материали и банери в тази статия са собственост на автора и са защитени по закона за авторското право на Република България. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с автора, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти