LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Имот на седмицата: лукс на входа на Южния парк

Profit.bg

18.04.2016

Най-популярният икономически портал в България Profit.bg избра за имот на седмицата изключителен имот. South Park West - жилищна сграда ново строителство на входа на Южния парк. South Park West е обявен за продажба от ЛУКС ИМОТИ.

Можете да прочетете оригиналната статия тук

South Park West е сграда, която ще бъде изградена на метри от входа на Южния парк. От голяма част от апартаментите в нея ще се откриват гледки към парка и към Витоша. Осем етажната бутикова сграда разполага с един вход. Състои от едно ниво с подземни гаражи, две нива с офиси и шест етажи с жилища.

Предварителните продажби вече стартираха, а строителството ще започне през месец май. Сградата се предлага на пазара от агенция ЛУКС ИМОТИ.

Апартаментите в нея са едва 36 на брой, като изборът ще е между жилища с една, две или три спални, както и ателиета с различно и функционално разпределение на използваемата площ. Жилищата са с високи тавани - над 3 м. Сградата е проектирана в ултрамодерен стил и са заложени строителни технологии и материали от водещи световни производители.

South Park West привлича с атрактивно си местоположение, с директен достъп до парка и с гледки към него и към Витоша. Тя се намира в близост до бул. "П Ю. Тодоров" и бул. "Гоце Делчев", което гарантира и бързия достъп до централна градска част и най-големия мол в столицата Paradise Center.

Разгледайте офертата на този имот

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти