LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Никола Стоянов представя луксозна кедрова къща в Дуранкулак

TV7, предаването ''Категория 7 звезди'', 3 Август 2008 г.: Никола Стоянов представя луксозна кедрова къща в Дуранкулак.

Специализираното предаване за недвижими имоти, архитектура и интериор ''Категория 7 звезди'' засне поредния си епизод, но този път в най-отдалечената точка на Североизточна България – живописното селце Дуранкулак. Именно то бе избрано за построяването на първата по рода си кедрова къща в страната ни.

Скъпата кокетна постройка на Дуранкулашкото езеро е създадена единствено с демонстрационна цел. Използването на бетон и желязо е сведено до минимум при изграждането й, а основният материал, използван в строителството е червеният кедър, който расте единствено в района на тихоокеанското крайбрежие на САЩ и Канада. Кедърът притежава високо естетичен вид, помага за поддържането на оптимална влажност в помещенията и притежава доказан положителен ефект върху човешкото здраве.

Управляващият директор на ЛУКС ИМОТИ, Никола Стоянов, бе специален гост на предаването и представи уникалната къща. В близко бъдеще в района на Дуранкулак ще бъде изградено луксозно екоселище на площ от 10 дка, върху които ще бъдат построени само 5 кедрови къщи.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти