LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

робват спекула с имоти! Без успех

Вестник "Труд", 09.12.09, Статия "Пробват спекула с имоти! Без успех"

В броя си от 9 декември в. "Труд" пише, че продавачи на жилища пробват бърза спекула, като вдигат офертните цени. Това се дължи основно на промените в закона за нотариусите, които се очаква да влзезнат в сила от 2010 г., според които всички сделки с имоти ще се заплащат само по банков път. За неверни данни ще се носи наказателна отговорност, като най-тежката санкция е затвор от 1 до 6 години.

Според Управляващия директор на ЛУКС ИМОТИ Никола Стоянов сигнали за успокоение на имотния пазар има, но те нямат силата да предизвикат поскъпване. Напротив - намаленията на офертните цени като цяло продължават.

Той коментира, че преди година някои хора едва ли не чакаха да настъпи края на света. А сега пак прибързано се появяват коментари, че кризата при имотите отминава, каза Стоянов. Никола Стоянов даде пример с пазара в Дубай - месец по-рано излязоха съобщения, че имотите там надигат глава, а след това гръмна новината със закъсалия фонд “Дубай уърлд”, чиито вложения са предимно в недвижима собственост.

Прочетете цялата статия...

ЛУКС ИМОТИ

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти