LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Апартамент прогимназия за 2,2 млн.

Вестник Труд, бр.282, 15.10.2009, Статия "Апартамент прогимназия за 2,2 млн."

Оферта за луксозен апартамент в столичния кв. “Изток” разбива на пух и прах представите за мащабност. При 64 кв. м средна площ на жилищата в България, въпросният имот изпъква със своите 1310 квадрата, от които близо 230 кв. м тераси, съобщиха от “Лукс имоти”.

Шири се на пет нива, като връзката помежду им е решена с вътрешен асансьор с мраморен под, а третият и четвъртият етаж са свързани и със стълбище.

Мегаимотът трудно се вписва в определенията за мезонет и тризонет, а си е на практика цяла сграда. Не се продава единствено вторият етаж, който е с отделен вход и различен собственик.

Притежателят на огромното жилище ще се глези с 16-метров басейн и сауна в сутерена. На партера има офис и сервизно помещение с пералня, сушилня, гладачно и гардероби. На третия етаж са оформени библиотека и работен кът, а на четвъртия има три спални. Над тях е усвоената подпокривна тераса с площ 130 кв. м.

Имотът се предлага от няколко агенции на цена между 2,2 и 2,7 млн. евро.

Справка в специализирани сайтове показа, че апартаментът на ул. “Чарлз Дарвин” е най-големият в момента на пазара. На бул. “Джеймс Баучър” близо до х-л “Кемпински” се предлага мезонет с 8 спални и обща площ 810 кв. м. На пазара е и тризонет с 5 спални (750 кв. м) на столичния бул. “България”. За него искат 490 000 евро.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти