LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Сграда със смесени функции в централната част на София впечатлява със съвременна визия

Вестник "Строителство имоти", бр. 31, 3.08.09, Статия "Сграда със смесени функции в централната част на София впечатлява със съвременна визия"

Вестник ''Строителство имоти'' публикува статия за новостроящата се модерна жилищно-офисна сграда “Стамболийски Бридж”, разположена в централната част на София. Агенцията за луксозни и качествени недвижими имоти Лукс Имоти е консултант по продажбите на площите в обекта, а поддръжката и управлението на сградата е поверено на "Пропърти Мениджмънт БГ" ООД.

“Стамболийски Бридж” разполага с 64 апартамента, повечето от които имат панорамна гледка към Витоша. Сградата е проектирана в модерен стил. Авторите са заложили на оригинален и запомнящ се екстериорен и интериорен дизайн в комбинация с ефективно и функционално използвани площи. “Стамболийски Бридж” предлага и допълнителните екстри, като просторна рецепция с лоби бар и шикозен ресторант. Други предимства на обекта са директният достъп до булеварда, озеленяването, декоративните настилки и осветлението около зданието.

Прочетете цялата статия...

Стамболийски Бридж

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти