LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Луксозните имоти в България не са чак толкова луксозни

Вестник ''Строителство Градът'', брой 46 от 3 Декември 2007 г.: Статия ''Луксозните имоти в България не са чак толкова луксозни''.

Специализираният национален седмичник за архитектура, строителство и инвестиции ''Строителство Градът'' помества статия, посветена на луксозните имоти в България. Използвана е информация от пресконференцията, дадена от нашата компания в рамките на изложението за луксозни стоки и услуги LUX ONLY, на 29.11.2007 г. в Интер Експо Център, София.

Според проуване на пазара на луксозни имоти в България, направено от Industry Watch по поръчка на ЛУКС ИМОТИ, луксозните жилищни комплекси в България са концентрирани основно в големите български градове, като най-много проекти се осъществяват в София, Варна и курортите. Според анализа, въпреки че повечето от комплексите от затворен тип се считат за луксозни, все още голяма част от тях не отговаря на общоприетите критерии за лукс. Все пак има и забележителни промени при търговията с висок клас имоти, като постепенно променя имиджа си пред чужденците от евтина в качествена дестинация.

Прочетете цялата статия...

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти