LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Кризата предоставя изгодни възможности

Списание ''Индекс Луксозни Имоти'', брой от Декември 2008 г.: Статия ''Кризата предоставя изгодни възможности''.

В декемврийския брой на списание ''Индекс Луксозни Имоти'' е публикуван журналистически материал, озаглавен ''Кризата предоставя изгодни възможности''. С разгръщането на финансовата криза едва ли има някой, който да не е разбрал, че моментът не е най-подходящият за нови начинания и че сега е по-добре парите да се държат в брой, отколкото в дълготрайни активи. Прозорливите инвеститори обаче са тези, които винаги излизат с едни гърди пред останалите именно в такива времена. Точно когато пазарите омекват, се появяват възможности за покупки на висококачествени имоти при ниска конкуренция.

Цитирано е и мнение на Управляващия директор на ЛУКС ИМОТИ Никола Стоянов, според когото в момента никой никъде не прави сделки и основният проблем за това е психологически – неясното бъдеще.

Имотите принципно са дългосрочна инвестиция. Все пак има инвеститори, които се опитват да търгуват с тях. Немалко чужденци, а и спонсорирани от тях фондове придобиха в пакети апартаменти в проекти най-вече в София в последните три години. Някои от тях сега продават - при завършването на строителството съобразно стратегията си, защото не чакат нови повишения на цените или просто защото имат нужда именно от пари в брой.

Списание ''Индекс Луксозни Имоти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти