LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Пазарът на жилища: търси се лукс!

Списание ''Индекс Луксозни Имоти'', брой от Октомври 2008 г.: Статия ''Пазарът на жилища: търси се лукс!''.

В октомврийския брой на популярното списание за луксозни недвижимости ''Индекс Луксозни Имоти'' е публикувана статия, в която се анализира пазарът на жилищни имоти в България. След множество промени, които претърпя, а и немалко проблеми, според експертите, сега перспективата на пазара на жилищни имоти е високият сегмент. Ако доскоро луксозните жилища се характеризираха с трите Л – локация, локация, локация, днес вече се дефинират с локация, качество, услуги. Тези три компонента днес диктуват пазара на имоти у нас. Купувачите също започнаха да разпознават качеството и внимателно да премерват инвестицията си.

Според Никола Стоянов, Управляващ директор на ЛУКС ИМОТИ, хората с пари са здравомислещи и знаят какво искат. Такива клиенти са обслужват трудно, те са доста по-взискателни, избират дълго и към тях трябва да се подхожда много внимателно.

Засега луксозните жилища доказват, че са добра възможност за печалба във времена на икономически растеж и защита за инвеститорите във времена на икономическа несигурност.

Списание

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти