LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Имот на седмицата: под наем в Халкидики

Profit.bg

09.03.2015

 Гърция   Халкидики   вили под наем  

Рубриката „Имот на седмицата“ се придвижва на юг. Вече е време за резервации за лятна почивка, а Халкидики е едно от любимите места за море на българите (и не само на тях).

Вижте една прекрасна вила в Сани, област Халкидики, която може да се наеме за 4 000 евро на седмица. Вилата има 6 спални и площ 330 кв. метра. Тя е на три етажа и разполага с красив двор от 3200 кв. метра.

Построена е сред красива борова гора, с прекрасна гледка към околността. Освен 6 спални в дома има две кухни, три дневни, четири бани и стая за игри. Обзаведена е луксозно.

Разпределението е следното:

На приземния етаж (с площ 165 кв. метра) се намират хол, кухня, трапезария, три спални, две бани и стая за игри.

На партерния етаж (с площ 115 кв. метра) има хол с кухненски бокс, спалня и тоалетна.

На първи етаж (65 кв. метра) има хол, две спални и две бани.

Към имота има частен плувен басейн в градината и зона за воден масаж/джакузи за 4 души.

Вилата е напълно оборудвана с перална машина, миялна машина, хладилник с фризер, климатик, кабелна и сателитна телевизии, компютър, Wi-Fi, видео конзоли за игри, сейф и др.

Разгледайте офертата на тази вила

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти