LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Сайтове продават луксозни имоти във Франция

Вестник "Новинар"

20.08.2015

 Инвестиции   инвестиции   Франция   Париж  

Въпреки че светът от няколко години е потънал в криза, пазарите на луксозни имоти се радват на клиенти, които не са загубили желанието си да се глезят.

Дори в България се появиха сайтове, предлагащи скъпи луксозни придобивки в Париж, а и в останалата част на страната.

За улеснение на богаташите, които не знаят чужди езици, цялата информация е „смляна“ на български, за тях се грижат и брокери, които им помагат да си изберат всичко чак до момента, в който да се нанесат.

Сред привлекателните имоти са такива, които са само спомен от детските приказки за повечето хора по света, като например замъци. Също така на голямо внимание се радват и планинските къщи и морските резиденции и вили. Българските брокери са уредили вече съпровождане на огледи и сделки на български език за бъдещите „принцове“ и „принцеси“. Не са пропуснати и желаещите да си имат собствени голф игрища.

От една от фирмите се похвалиха, че разполагат с над 500 предложения за луксозни имоти в населени места като известния с филмовия си фестивал град Кан, екзотичния морски курорт Сен Тропе, както и в световноизвестните алпийски ски курорти Шамони Мон Блан и Куршевел.

Според анализаторите в България имотният пазар във Франция е устойчив и там не се наблюдават колебания. Средната цена на апартаментите в областните градове е около 3800 евро на квадрат, а средната цена на апартаментите в Париж е 7900 евро.

Разгледайте луксозни имоти във Франция

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти