LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Защо да купим с ЛУКС ИМОТИ?

LUXIMMO

01.09.2016

• ЛУКС ИМОТИ. Покупката на недвижим имот е важно решение за всеки от нас.

Когато купувате луксозен или качествен имот ЛУКС ИМОТИ е вярното решение.

Ето няколко сериозни прични да изберете нас.

• Приветливи и усмихнати. Това ще намерите при нас - приветливи и усмихнати млади хора, които ще Ви посрещнат като добър приятел. Нашите служители ще дадат всичко от себе си за да сте удовлетворени от Вашата сделка.

• Разбиране. Нашите служители умеят да изслушват. Решението за покупка на имот е важно, и ние разбираме това. Просто разкажете всичко и ние ще Ви препоръчаме най-доброто във Вашия конкретен случай.

• Отзивчивост. Бърза реакция. Когато работите с ЛУКС ИМОТИ, Вие имате на разположение Ваш собствен брокер. Нашият колега ще приеме работата с висока отговорност и готовност за съдействие по всяко време. Ще се постарае резултатът за Вас да бъде повече от това, което се очаквали.

• Дискретност. Можете да разчитате на нас! Дискретността е един от най-важните принципи, които следваме в работата си. Нашият опит е натрупан в обслужване на специални персони, преуспели бизнесмени, политици, артисти и хора от шоубизнеса. За нашите елитни клиенти е важно да са спокойни, че имат насреща си отговорен партньор.

• Пестим вашето време. Ние знаем, че сте зает човек. Нека не Ви откъсваме от Вашата отговорна работа или любимо занимание. Дайте ни задачата, а ние обещаваме да я изпълним без излишни въпроси и срещи.

• Среща с директора? Разбира се! Всеки наш офис се управлява от Регионален Директор. Ако смятате, че той може да Ви помогне най-добре, просто поискайте среща. Той ще Ви приеме с радост.

Среща с управляващия директор на компанията Никола Стоянов? Разбира се, пишете му директно тук.

...и още:

• Познаване на пазара. Нашите експерти следят отблизо пазара на качествени и луксозни имоти, както и цялостното развитие на сектор "Недвижими Имоти" в България. Наблюдаваме отблизо и тенденциите в държавите, където предлагаме имоти в чужбина. Ето защо от нас можете да очаквате меродавна консултация и обективно мнение независимо дали купувате или продавате. Само ни попитайте!

• Най-добрата цена. Покупката на луксозен имот е свързана с плащане на не малка цена. Ние ценим Вашите усилия и знаем колко е важно за Вас да инвестирате разумно. Основно задължение на Вашия брокер-консултант е да постигне с преговори най-добрата възможна цена за Вашата покупка.

• Юридическа защита. Сделките с недвижими имоти са сериозно начинание. Като наш клиент Вие ще се ползвате напълно безплатно от услугите на наш опитен адвокат, който ще извърши необходимите проверки, ще подготви всички документи и договори и ще присъства с Вас на изповядването на сделката и плащането на цената. С ЛУКС ИМОТИ Вашата сделка е напълно защитена юридически.

• "Специален Клиент". Веднъж извършили сделка с ЛУКС ИМОТИ, Вие ще получите Сертификат за "Специален Клиент", който ще Ви осигури редица преимущества и отстъпки при всички последвали покупки, продажби или наеми с нашата агенция.

• "Клуб ЛУКС ИМОТИ". След втората продажба на имот, ползвайки нашите услуги, Вие ще получите и членство в нашия "Клуб ЛУКС ИМОТИ". Членството в клуба ще Ви даде възможност за участие във всички наши инвестиционни семинари, достъп до специални оферти, както и редица допълнителни отстъпки, които можете да ползвате за услуги в нашата мрежа от бизнес партньори.

Доверете ни се! Дайте ни шанс да работим за вас!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти