LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Напредък на строителните дейности в Royal Park Boyana

Процесът на строителство на комплекс Royal Park Boyana продължава по график. Изпълнени са изцяло конструктивните елементи до покрив на Блок Г и Д.

Завършени са конструктивни елементи до кота +10.20 и вертикални носещи елементи до кота +13.60 на Блок В, както и фундаментна плоча с обратен насип, армирана бетонова настилка и сутеренни стени на Блок Е.

Изпълнена е площадковата канализация. Изпълнени са обратни насипи около сградите. Във фундаментната плоча на сгради „В“, „Г“, „Д“ и “Е” е изградена мрежа за изравняване на потенциалите. Направено е заземление на всяка една сграда.

Предстои изпълнение на конструкцията на покрив на Блок В, конструктивни елементи до кота 0.00 на Блок Е, както и изпълнение на зидарии на Блок Г. Завършени са зидарските работи на блок „Д“.

В периода от 14.01.2016г. до 24.01.2016г. не са извършвани дейности на обекта заради ниски температури.

Вижте подробна информация за комплекс Royal Park Boyana.

Настоящата статия е авторска и правата върху нейното разпространение принадлежат на нейния автор. Всички снимки, текстове, видео клипове, графични материали и банери в тази статия са собственост на автора и са защитени по закона за авторското право на Република България. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с автора, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти