LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

До лятото ще е готов The Royal Park Residence в Бояна

Градът.bg

10.04.2017

Жилищен комплекс The Royal Park Residence се намира в полите на Витоша, разположен на красив хълм в кв. "Бояна" върху терен от 15 дка. Името на комплекса идва от историята на имота, който е принадлежал на княз Фердинанд I и е бил предназначен за форт на София поради уникалната му позиция с извисяващи се панорамни гледки към цяла София и планината Витоша.

Парцелът се намира в зона с нискоетажно застрояване, в непосредствена близост до бул. "А. С. Пушкин", което осигурява бърз и лесен достъп както до центъра, така и до централните пътни артерии на столицата.

Това е парков комплекс от затворен тип, с почти 10 000 кв. м площ и минимално застрояване (под 20%). Той включва седем сгради, с 42 апартамента, от 170 до 400 кв.м площ, както и обособени стаи за портиери към всяка сграда.

Парковата зона е 12 дка – горски масиви и алеи в източния склон на терена, и градини, детски площадки и беседки - в западната и южната част.

Предвид идеята за максимална защита на природата, вътрешната зона на комплекса е без наземно движение, а цялата инфраструктура и паркингите са изцяло подземни.

Проекът е разработен от студио "Амфион", с водещ проектант арх. Борислав Богданов. Пълна информация за него ще намерите в дигиталната система за инвестиционни проекти pds.bg

Вдъхновяващият архитектурен проект залага на просторни, светли и комфортни пространства в жилищата и общите части, модерен и елегантен дизайн, панорамни гледки, висококачествени материали, съвременни технологии, умело съчетани с ландшафтното разнообразие. Луксозният комплекс е проектиран съобразно високи стандарти за комфорт и енергоефективност от последно поколение, с което се създава усещане за хармония и спокоен живот в природна среда.

Реализира се прилагането на съвременни материали и системи - термопомпи, подово отопление, тройни стъклопакети и подготовка за smart home инсталации.

Строителството на комплекса започна през юни 2015 г., предвиденият срок за изпълнение е 2 години. До края на месеца предстои окончателно завършване на фасадите и на всички инсталации, с което да се издаде и Акт 15, а през юни седемте сгради да имат право на ползване.

Купете си луксозен апартамент в The Royal Park Residence с нас!

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти