LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Пазарът на луксозни имоти в момента

Вестник "Труд"

25.04.2017

Търсят се къщи за над 1 млн. евро

Раздвижване на пазара на луксозни имоти за първото тримесечие на 2017 г. показва анализ на агенциите в сегмента. Според брокерите традиционно силно търсене на стари апартаменти в София с високи тавани има в района на Докторския паметник. През последните месеци се връща и интересът към бул. "Витоша" като място за живеене.

Най-силен традиционно в района на "Витоша" е пазарът на къщи. Търсят се палати с модерни архитектура и вътрешен дизайн, светли цветове, баня към всяка спалня, но предлагане почти няма, отчитат експертите. Средният клас търсене е в диапазона 400-600 хил. евро, а високият - между 800 000 и 1.5 млн. евро. От миналата година пазарът на висок клас къщи расте и през второто тримесечие се очакват сделки в сегмента над 1 млн. евро.

Разгледайте нашето портфолио от луксозни имоти в идеален център

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти