LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Испански компании проучват възможности за аутсорсинг инвестиции в България и Велико Търново

Airbnb

07.04.2017

Испански компании проучват възможности за инвестиции в сферата на аутсорсинг услугите в България и Велико Търново. Това стана ясно след работна среща между заместник-кмета на Старата столица Снежана Данева-Иванова и търговско-икономическия съветник в Посолството на Испания у нас Ева Поведано, съобщиха от пресцентъра на Община Велико Търново.

Единодушното мнение бе, че са налице необходимите предпоставки и фактори за насърчаване на търговските и икономическите отношения между България и Испания. Снежана Данева-Иванова запозна Ева Поведано с икономическия профил на старопрестолния град и обясни, че Община Велико Търново разработва онлайн бизнес-каталог, който ще бъде актуализиран постоянно и ще представя топ 20 на фирмите в Старата столица.

Търговското аташе в испанското посолство оцени като благоприятстващи фактори за инвестиции в общината наличието на много добре развита образователна мрежа в средното и висшето образование, ниските нива на безработица, проспериращите във Велико Търново преработвателна, лека промишленост и IT-сектор.

Ева Поведано остана впечатлена от хилядолетната история на Велико Търново, многообразието от събития в сферата на културата и развития културен туризъм. Тя сподели, че се интересува от археологията и би участвала в археологически проучвания. Заместник-кметът Снежана Данева-Иванова покани Ева Поведано да посети Велико Търново през активния археологически сезон и обеща да й представи нагледно разкопките в Старата столица.

Разгледайте нашите предложения за луксозни имоти в района на Велико Търниви

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти