LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Рекорден брой сделки с луксозни имоти в Москва

Новини Dir.bg

06.03.2017

Рекорден брой сделки с луксозни имоти са били сключени в Москва през януари и февруари 2017 г., сочат данни на местни агенции за недвижими имоти. Общо са били продадени 73 елитни къщи и апартаменти, което е с 30% повече в сравнение със същия период на 2016 г. От тях през първия месец на текущата година са продадени 31 обекта, а през февруари – 42.

Високият процент на ръст в сделките идва в период на годината, когато по принцип пазарът е в застой, коментират анализатори и допълват: "Ако обяснението за повечето сделки през януари се дължи на финализиране на покупко-продажби от предходния месец, то през февруари вече може да говорим за наличие на тенденция за повишаване интереса на купувачите към подобен вид недвижими активи".

Тук можете да разгледате нашите предложения за инвестиция в луксозни имоти в чужбина

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти