LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

София: Завишено търсене на луксозни имоти

Вестник "Строителство имоти"

11.01.2017

Наплив за луксозни офиси се наблюдава в София и страната. Бизнесът вече не търси стари производствени халета, а представителни помещения, за мястото и обзавеждането на които проявява високи изисквания. В момента има доста сектори, в които бизнесът е в подем и има наистина усилено търсене на офис площи - най-вече в София, коментират пред медии от "Сдружение Брокери на имоти".

Растат обаче цените само на офис площите, които са от съвременен тип, които са съчетание между офиси и производствени халета. И когато са отговарящи на всички нормативи като стандарти на отопление, на изолация, тогава цените наистина са по-високи, отколкото на стандартните стари офис площи. Въпреки че са с по-високи цени, кандидати за тях не липсват.

Тенденцията за търсене на модерни офис помещения се наблюдава и в страната. Драстично са скочили наемите за офиси в Стара Загора, особено в централната градска част. Помещения по ларгото и около него трудно вече могат да се наемат за по-малко от 30 евро за кв. м.

Разгледайте нашите оферти за луксозни офиси в София

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти