LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

ЛУКС ИМОТИ с оферти вече и от Франция!

LUXIMMO

21.08.2015

Първата българска агенция за елитни имоти в България и чужбина – ЛУКС ИМОТИ – има удоволствието да ви представи есклузивната си селекция от имоти от най-висок клас в една от най-предпочитаните европейски страни – Франция!

Замъци, планински къщи и приказни морски резиденции и вили – всичко това ще намерите на сайта на ЛУКС ИМОТИ с описания и съпровождане на огледи и сделки на български език.

Истински лукс, история, красиви селски местности, класни морски и планински курорти, голф и имоти в центъра на най-романтичния град в света – Париж – всичко това ще намерите само при нас!

Нашите предложения включват имоти в населени места като известния с филмовия си фестивал град Кан, екзотичния морски курорт Сен Тропе, световноизвестните алпийски ски курорти като Шамони Мон Блан и Куршевел, както и много други.

Ние работим с утвърдени местни професионалисти, които напълно споделят нашата философия и стандарти на обслужване и ще ви предложим комплексна услуга – от организация на огледи, пътуване и настаняване до финализиране на покупко-продажбата и следпродажбено обслужване.

Пазарни тенденции и цени

Имотният пазар във Франция е устойчив и там не се наблюдават сериозни колебания. По време на кризата през 2009 г. цените на жилищата в областните градове спаднаха само с 6%, като веднага след това се върнаха към положителен тренд, а към момента те вече са над пиковите си стойности от 2008 г. и продължават да нарастват. Средната цена на апартаментите в областните градове е около 3 800 евро/кв.м., а средната цена на апартаментите в Париж е 7 900 евро/кв.м.

Малко по-различно е положението в провинцията и в алпийските ски курорти. Там цените на имотите дълго време останаха потиснати, давайки отлични възможности за изгодна покупка на имот.

Към момента наблюдаваме подобрение на състоянието на пазара на ски имоти във Франция. През последните шест месеца цените са се покачили с близо 1%, а тенденцията на падащи цени на къщи и шалета се обърна. Започналото покачване на цените на ски имотите е пряк резултат от нарасналото търсене и значителния брой запитвания.

Как протича процесът по покупка на имот във Франция?

Ние от ЛУКС ИМОТИ знаем колко е важно при покупката на имот в чужбина да имате до себе си доверен съветник и партньор, както и да знаете и да разбирате в детайли изискванията на местното законодателство. Затова изготвихме за вас пълно ръководство за покупката на имот във Франция, а нашите брокери и местни партньори ще помогнат целият процес на покупката да протече гладко и приятно за вас.

Вижте всички наши имоти във Франция

Заявете нашето ръководство за покупка на имот във Франция

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти