LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Икономическият форум "Шумът на парите" с партньорството на ЛУКС ИМОТИ

LUXIMMO

09.05.2015

За втора поредна година ЛУКС ИМОТИ има удоволствието да подкрепи един от най-големите и значими икономически форуми в България – „Шумът на парите“. Той ще се проведе на 12 и 13.05 в Кемпински Хотел Маринела в гр. София.

Програмата ще бъде изключително интересна и през двата дни и включва следнитe теми: капиталови пазари, банки, инвестиции, икономически перспективи, имоти и технологии. Лектори ще бъдат водещите специслисти и експерти в отделните направления. Никола Стоянов, управляващ партньор на ЛУКС ИМОТИ, ще вземе участие в имотния панел на форума, който ще се проведе на 13.05 в 11:15 часа.

Той ще коментира състоянието на пазара на луксозни имоти през тази година, най-новите тенденции при търсенето и предлагането и ще внесе по-глобален поглед върху пазара на елитни имоти в чужбина, тъй като ЛУКС ИМОТИ е първата българска агенция, която предлага имоти зад граница. Ще разберете кои са най-популярните места за покупка, какви са цените на имотите там, какво може да се купи за определен бюджет и с какво Гърция привлича трайно интереса на българските купувачи.

Освен участието на управляващия партньор на компанията като лектор в панел „Имоти“, ЛУКС ИМОТИ ще присъства и в двата дни на форума със собствен щанд, на който ще можете да видите най-атрактивните ни имоти в България и чужбина, както и да се консултирате относно покупка, продажба и наем с нашите топ консултанти. Подготвили сме ви и интересни материали и обзорни анализи за имотния пазар.

Събитието е със свободен вход и предварителна регистрация. Очаква се форумът да събере повече от 40 лектори и 1500 души аудитория.

„Шумът на парите“ е единственият специализиран финансово-икономически форум в България. Първото му издание е през 2010 г. През годините в събитието участват ключови български и чуждестранни финансови експерти и икономисти. В началото на 2015 г. форумът бе отличен от Българска фондова борса като събитието, популяризирало най-добре капиталовия пазар в страната през 2014 г.

Регистрация за Шумът на парите 2015

5 безплатни услуги при продажба на имот с ЛУКС ИМОТИ

Вижте нашите имоти за продажба и под наем в Гърция

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти