LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Гласувайте за ЛУКС ИМОТИ в „Годишните награди на Imoti.net 2015“

LUXIMMO

18.01.2016

Гласувайте за ЛУКС ИМОТИ в категорията „Агенция за недвижими имоти на годината – награда на потребителите“, която е отворена за гласуване от днес, 18 януари, в първото издание на конкурса „Годишни награди на Imoti.net 2015“.

Подкрепете ни в първите в България Годишни награди за добри практики и постижения в сектора на недвижимите имоти. Конкурсът има послание, в което ние дълбоко вярваме - добра репутация на бранша, независимо от агресивния сив сектор на пазара. Признанието на потребителите ще означава за нас, че вършим работата си добре, полезни сме ви и мисията ни е разбрана! Гласувайки за своя фаворит ще имате шанса да спечелите фотоапарат SONY.

Дайте своя глас тук

ЛУКС ИМОТИ участва в надпреварата и с номинация и в категория „Най-добър сайт на агенция”, а останалите категории, в които се състезават кандидатите, са: Агенция за недвижими имоти на годината, Агенция за недвижими имоти на годината – малък бизнес, Дебют на агенция за недвижими имоти, Брокер на годината – продажби и Брокер на годината – наеми. Те ще получат оценка от експертното жури на конкурса, като процесът по оценяване ще започне в началото на февруари.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти