LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Засилен инвестиционен интерес за имоти и терени в Кавала и на остров Тасос

БНТ

20.02.2017

Расте интересът на инвеститори от България, Турция и Румъния за покупка на недвижими имоти, терени и земеделски площи в района на Кавала и остров Тасос, макар че опитите им за това често пъти не стигат до сделки заради нежелание на местните жители на острова да продават на ниски цени, съобщава в. "Имерисия".

През последните години български предприемачи започнаха да инвестират в туристически обекти на остров Тасос, а в резултат на тази активност миналото лято бе открит един от най-големите хотелиерски комплекси в южната част на острова.

Наред с това в ход е нова туристическа инвестиция с български интерес в района на Хриси Амудия, смятан за един от най-красивите плажове в Гърция, пише още вестникът. Изданието цитира представители на местната власт, които потвърждават за наличието на такъв интерес в тази част на страната и на инвеститори от Турция и Румъния.

Разгледайте офертите ни за луксозни имоти в Гърция

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти