LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Какъв имот можем да купим по Северното Черноморие?

Новини Dir.bg

23.03.2017

Преди дни стана ясно, че един от големите туроператори - "ТУИ груп" (TUI group) започва да води туристи от Франция по Българското Черноморие след деветгодишно прекъсване. От компанията отчитат двуцифрен ръст в записванията за почивка у нас от страни, като Германия, Австрия и Швейцария, Полша, Холандия, Русия, скандинавските държави и Белгия.

Две големи германски агенции "ДЕР туристик" (DER Touristik) и "Томас Кук груп" (Thomas Cook Group) също регистрираха значителен ръст на интереса на туристи към България като ваканционна дестинация.

И ако всички тези цифри за очакванията на туристически пазар звучат повече от оптимистично, на преден план логично изскача въпросът доколко пазарът на имоти ще може да се възползва от това?

Традиционно привлекателно за руските купувачи, напоследък експерти от бранша регистрират все по-засилен интерес към покупка на имот по Черноморието и от страна на родните клиенти. Страната ни остава най-евтината европейска дестинация, а ниските цени, в комбинация с чисто море и хубави плажове, я правят добър избор за инвестиция в имот на морето. Дали обаче всичко това ще успее да привлече и западноевропейските купувачи, които идват с цел почивка и туризъм в България, предстои да се разбере.

Разгледайте нашите предложения за изкушаващи луксозни имоти в района на Варна

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти