LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Апартамент на ЛУКС ИМОТИ на първо място в топ 5 на най-скъпите имоти на пазара

Fakti.bg

19.10.2016

Апартамент, предлаган от LUXIMMO, зае първо място в топ 5 на най-скъпите имоти на пазара в класация на портала за недвижими имоти imot.bg. Според класацията и анализа на Fakti.bg, сегментът на луксозните имоти в страната през тази година е стабилен с плавно нарастване. Цените се покачват полека, а на пазара отново се появяват апартаменти за милиони. Другото ново според анализаторите е, че в някои райони на София се оформят нови луксозни комплекси, като например в район "Изгрев".

Можете да прочетете оригиналната новина тук

Многостайният аристократичен апартамент, който се нареди на първо място сред петте най-тузарски имота на пазара, се намира в сграда Паметник на културата, в идеалния център на града до Народния театър "Иван Вазов".

Аристократичната сграда в сърцето на София е построена през 1914 г. от арх. Никола Лазаров и по-късно е обявена за Паметник на културата. Апартаментът заема целия пети етаж, като до него се стига по красиво стълбище. Сред акцентите на имота са просторния хол с камина и терасата с панорамна гледка към Градската градина. В допълнение жилището разполага с широко антре и пет отделни помещения, отлично оборудвана кухня, две бани с тоалетни (едната с вана и джакузи), сервизни помещения. Към апартамента има и мазе от 40 кв.м.

Сред безспорните преимущества на имота е неговата локация. В топ центъра на столицата се намират множество удобства, услуги, прекрасни паркове, множество театри и галерии, елегантни ресторанти и кафенета.

Вижте подробности за апартамента!

Разгледайте още луксозни имоти на агенцията в София!

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти