LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Luximmo е сред партньорите на модното ревю „Срещу течението“ на дизайнерката Вяра Бориславова

LUXIMMO

23.08.2023

На 9 септември във Видин модната дизайнерка Вяра Бориславова ще сбъдне една своя мечта и ще подари на родния си град едно мащабно модно шоу.

„Срещу течението“ е нестандартен проект, който ще кандидатства и за рекорд на Гинес за „най-дългото модно ревю по поречието на р.Дунав“, стартирайки от Речната гара до крепостта “Баба Вида” в града.

Подиумът ще бъде с дължина над 1.5км. и участие ще вземат над 100 модели. Музиката на събитието пък е поверена на Духов оркестър – Видин и •Dé VYARA•. На сцената ще има и театрална програма, ръководена от проф. Александър Илиев. Специален гост ще бъде и актьорът Деян Донков.

Дизайнерката избира именно родния си Видин, за да насочи вниманието към красотата и потенциала на града и да накара всички ни да „гребем срещу течението“ и да покоряваме смело мечти.

Събитието подкрепя и благотворителна кауза. На 10 септември в хотел Bononia Estate ще се проведе благотворителен търг за тоалетите, представени по време на ревюто, а със събраните средства Бориславова планира да създаде арт пространство във Видин, в което желаещите да направят своите първи стъпки в света на модата и дизайна.

LUXIMMO застава уверено зад подобни амбициозни инициативи, които разказват красиви истории и не на последно място искат да създадат красиви пространства, които вдъхновяват.

Вие също може да подкрепите събитието тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти