LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Ексклузивният проект от портфолиото на Luximmo RuHouse e "Имот на годината за 2019"

LUXIMMO

08.07.2020

Един от най-добрите комплекси ново строителство в портфолиото на Luximmo RuHouse спечели отличието „Имот на годината за 2019“ на петото издание на Годишните награди на Imoti.net. Събитието се състоя на 07.07 в Sofia Event Center и събра имотни консултанти и мениджъри от цялата страна.

RuHouse вече притежава Акт 16 и се извисява красиво в столичния кв.“Витоша“. Наградата беше приета от Любин Чаков, водещ консултант по продажбите в RuHouse. Toй благодари на Imoti.net за отличието и отбеляза как появата на проекти като RuHouse е положителен знак за промяната и модернизирането на облика на столицата. RuHouse e носител и на престижната награда "Сграда на годината за 2019".

Корпоративната група на Luximmo Finest Estates отбеляза още един голям успех по време на церемонията. Йоана Донковска от систър компанията ни Stonehard спечели титлата „Брокер на годината за 2019“, избран от потребителите.

Йоана беше оценена сред силната конкуренция на консултанти от цялата страна и получи наградата най-вече заради високите си резултати при продажбите на имоти ново строителство. Тя спечели най-трудния и обективен вот, а именно този на клиентското доверие и задоволство.

Йоана е водещ брокер на едни от най-мащабните жилищни проекти в столицата, сред които комплекс Verde, Cherkovna Residence и Comfort Residence – Симеоновско.

При приемането на наградата Йоана благодари на мениджърите на Stonehard Никола и Невена Стоянови за подкрепата, както и на целия екип на агенцията.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти