LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Брокер на месеца юни 2020

LUXIMMO

01.07.2020

Ще бъдем откровени с Вас – пазарът на имоти в България става все по-труден и непредсказуем. Щастливи сме, че разполагаме с богато портфолио имоти както в София и големите градове, така и във ваканционните дестинации. По този начин успяваме да овладеем предизвикателните времена, в които се намираме. Благодарни сме, че екипът ни е добре обучен и бързо адаптивен, така че да Ви бъдем максимално полезни.

Този месец в класацията ни Брокер на месеца ще видите имена от София, Пловдив, Варна, Бургас и Банско, а между тях има и колега, за който няма невъзможни неща и този месец има 14 броя сделки! Ето ги:

Любин Чаков е един от брокерите в редиците на Luximmo, които успяват да поддържат високи търговски постижения независимо от условията на пазара. Той разчита на богатия си опит и доказан професионализъм, за да преодолява всички пречки по пътя към осигуряването на нов дом на всеки клиент, който му се е доверил. Носител на множество награди и заслужил уважението на колеги и партньори, Любин ежемесечно защитава репутацията си на един от най-добрите консултанти в луксозния сегмент на недвижимите имоти. Запознайте се с цялото му портфолио тук!

Йоана Донковска е неуморен професионалист, специализиран най-вече в продажбите на ново строителство. Нейният заразяващ ентусиазъм за работа кара купувачите бързо да й доверят своите нужди и желания, а тя да отговори подробно на въпросите им и да разясни всяка неточност или неяснота. Водещ брокер по продажбите на едни от най-големите проекти ново строителство в столицата, Йоана неспирно работи в посока подобряване на обслужването, което предлага на своите клиенти. Вижте всички нейни оферти тук!

Юни е традиционно силен период за продажбата и отдаването на имоти както в летните, така и в зимните курорти и Димитър Джибин може да потвърди това. Регионалният мениджър на Luximmo Банско бележи силен месец, обслужвайки професионално и с усмивка множество клиенти, избрали да си подарят място, което да ги скрие от летните горещини сред прохладата на Пирин. Разгледайте цялото портфолио на Димитър Джибин тук!

Стоян Пейчинов се открои ярко сред екипа на офис Luximmo „Източни“ и продължава да трупа търговски успехи и през юни. Мотивиран да гради разнообразно портфолио, включващо както сгради ново строителство и така и завършени имоти, той успява да предложи всеки път високо качество на обслужване на своите клиенти. Вижте всички негови оферти тук!

Михаела Донковска също се отличава с много разнообразно портфолио, което тя неспирно обогатява с оферти в едни от най-емблематични сгради в столицата. Тя е последователна и търпелива в работата си, владее перфектен италиански и английски език и безпроблемно обслужва множество чуждестранни клиенти, които избират София за свой нов дом. Разгледайте всички оферти от портфолиото на Михаела тук!

Десислава Цветкова беше сред най-упорито работещите брокери по време на цялото извънредно положение, провеждайки десетки виртуални огледи на свои имоти и обогатявайки портфолиото си с нови такива. Елегантна дама с усет към естетиката и красивото, тя държи да пренесе това свое усещане в работата си и начина, по който общува с клиенти, партньори и колеги. Вижте всички нейни оферти тук – https://luxi.im/d.tzvetkova

Каквото и да кажем за Яна Янчева ще бъде малко, защото рядко някой съчетава в себе си толкова отлични професионални и лични качества. Изключителен консултант, с дълбоки познания за пазара, носител на титлата „Брокер на годината 2019“, която безпроблемно защитава всеки следващ месец. Специалист в предлагането на ново строителство и завършени имоти както в столицата, така и в страната, Яна обслужва български и чуждестранни клиенти със спокойствието и излъчването на човек, който е абсолютен експерт в това, което прави. Разгледайте цялото й портфолио тук!

Мариана Стефанова е брокер с дългогодишна практика, който е работил във всякакви условия на пазара и извънредното положение също не я затрудни да докаже своя професионализъм. Фокусирана най-вече върху изпълняването на желанията на своите клиенти и защитаването на техните интереси при всякакви обсотятелства, тя постигна високи резултати и през юни, сбъдвайки няколко мечти за нов дом. Вижте всички нейни оферти тук!

Полина Костадинова е жизнерадостната усмивка, която ще запомните веднага. Тя е енергия, ентусиазъм и желание за работа, които успява да претвори в сбъднатите желания на своите клиенти. Винаги информирана и адаптивна, тя е първият избор за консултант на много хора, които търсят дом в красивия град под тепетата. Запознайте се с цялото й портфолио тук!

Камен Славов не спира да изненадва и да чупи рекорди! Новото попълнение в екипа на Luximmo Варна е абсолютно решен да си изгради име на пазара на имоти в морската ни столица за отрицателно време и за момента се справя повече от успешно. С внимание и отношение към всеки клиент, той успява да разкрие пред тях красотата на Варна и региона и да ги насочи към правилното място, което да нарекат „свой летен дом“. Вижте всички негови оферти тук!

Гергана Цанкова е млад специалист, който работи с вдъхновение и през това предизвикателно време за всеки един консултант. В нейното портфолио ще откриете оферти, подходящи както за нов семеен дом, така и за доходна инвестиция с цел отдаване под наем, а тя винаги е насреща за допълнителна информация, оглед или експертна оценка. Запознайте се с всички нейни оферти тук!

Южното Черноморие също участва в класацията в лицето на Чавдара Георгиева. Професионалист, който първо специализира в отдаването на имоти под наем, но след това се доказва успешно и в продажбите, Чавдара винаги се старае с търпение и отдаденост да спечели нови клиенти и да задържи доверието на тези, които вече са я избрали за свой личен брокер. Разгледайте цялото й портфолио тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти