LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Нашите топ брокери за м. август 2020

LUXIMMO

31.08.2020

Август, благодарим ти! Благодарим ти, че ни накара да влезем в най-добрата си професионална форма, в най-динамичното и продуктивно наше състояние!

Август беше най-ускореният месец в сектора на недвижимите имоти от началото на 2020 година. През изминалите дни пазарът не просто наваксваше скоростта си, а постави абсолютен рекорд по брой нови запитвания и нива на нови сключени сделки. Искрено се надяваме тенденцията да е устойчива, а ние ще работим, за да допринесем максимално за нея.

Благодарим на колегите, които в този месец успяха умело да съчетаят личните ангажименти и времето за почивка с ускорения пулс на пазара. Вие сте завършени професионалисти, с които силно се гордеем! Този месец брокери с най-висок резултат са:

Христо Вълчев традиционно бележи високи търговски постижения през август, един от силните месеци по южното ни Черноморие. Опит и последователност е това, което Христо успява да предложи на своите клиенти. Отговорен брокер е и по продажбите в един от най-атрактивните луксозни комплекси по южното крайбрежие - „Св.Йоан 2“ до плаж „Каваци“ в Созопол. Разберете повече за офертата тук!

Ивета Тодорова бележи силен август месец и за пореден път доказва качествата си на опитен търговец и специалист в областта на имотите. В нейното портфолио ще откриете както първокласни комплекси ново строителство на добри локации в столицата, така и напълно завършени имоти, готови за нанасяне или отдаване под наем. Разгледайте всички нейни оферти тук!

Йоана Донковска вече може официално да се похвали с постижението, че е част от класацията Брокер на месеца дванадесет месеца поред! Цяла година високото ниво на продажби, което Йоана поддържа, затвърди статута й на един от най-добрите брокери в редиците на Luximmo. Професионализмът й беше признат и от Имоти.нет, които й връчиха наградата за Брокер на годината на 2019. Запознайте се с всички оферти от портфолиото на Йоана тук!

Юлиана Димитрова е най-изявеният търговец на офис Luximmo “Източни”. Тя има зад гърба си множество сделки, по време на които успешно е защитила интересите на своите клиенти и е спомогнала за безпроблемното финализиране на покупко-продажбата. В портфолиото й се отличава SoHome Residential Park в столичния кв.“Лозенец“. Разберете повече за него тук!

Мария Хлебарова е положителна личност и безупречен професионалист. Тя с лекота разрешава всеки имотен казус и работи с увереността и убедеността на опитен специалист. Ако обърнете по-сериозно внимание на портфолиото й, там ще откриете голяма къща в покрайнините на Лондон и изключителен многостаен апартамент в сграда паметник на културата до Народен театър „Иван Вазов“. Вижте всички нейни оферти тук!

Светозар Димитров може да се похвали както с титлата Брокер на месец август така и с изключително ново предложение в своето портфолио – луксозен комплекс с морска гледка в Св.Св.Константин и Елена. Светозар е консултант, който бързо разбира нуждите на своите клиенти и с радост работи, за да открият качествен дом на красивото ни северно Черноморие. Вижте цялото му портфолио тук!

Присъствието на Любин Чаков в класацията Брокер на месеца отдавна не е изненада. Той е един от най-доказаните консултанти на многократно награждавания офис Luximmo „Вишнева“ и пример за постоянство и забележителни нива на продажби. Любин помага на всеки свой клиент с експертното си мнение и професионалното си отношение, които карат хората да му доверяват многократно своите нужди и желания, свързани с имоти. Вижте цялото портфолио на Любин Чаков тук!

Милена Ралчева впечатлява с рядкосрещани предложения в своето портфолио. Тя набляга на оферти в най-добрите и търсени части на столицата, сред които Бояна, център, Драгалевци и Лозенец. Милена е дисциплиниран консултант, който всеки месец защитава високите стандарти за професионализъм, присъщи за Luximmo. Вижте всички нейни оферти тук!

Мариана Стефанова излъчва спокойствие и увереност, които бързо печелят клиентите й. Тя винаги отделя време, за да отговори на всеки въпрос, да обясни допълнително, да даде още информация, която често се оказва решаваща при вземането на важните решения. Зад гърба си има дълга кариера, което й позволява да знае всяка особеност на имотния пазар в града под тепетата. Разгледайте цялото й портфолио тук!

Още едно ярко дамско присъствие в класацията този месец – Кристина Георгиева от централния ни офис в столицата успя да постигне завидни нива на продажби през август. Тя е абсолютно завършен специалист в предлагането на качествено ново строителство и продължава да обогатява портфолиото си с подобни високо търсени предложения. Може да ги видите тук!

Мотивация и целенасоченост са двете думи, които най-добре описват Десислава Цветкова. Тя положи огромни усилия за обогатяване на портфолиото си, инвестира време и усилия в професионалното презентиране на офертите си, а съвсем скоро очаквайте и първото видео с нейно участие, представящо единствен по рода си имот в столицата. Запознайте се с всички оферти на Десислава тук!

Камен Славов не спира до доказва, че регионалният ни мениджър във Варна Силвия Гочева е взела отлично решение, приемайки го в редиците на Luximmo. Той работи динамично и бързо успя да се адаптира към вечно променящия се пазар във Варна и близките курорти. Инвестира време в разширяването на портфолиото си с предложения за краткосрочно и дългосрочно отдаване и това му донесе допълнителни търговски успехи. Вижте всички негови оферти тук!

Паолина Желязкова превръща младежкия си ентусиазъм във вече трайно високи продажби всеки месец. Тя се стреми към информираност, работи еднакво добре с родните и чуждестранните клиенти и постига все нови и нови върхове в нелеката брокерска професия. Запознайте се с всички нейни оферти тук!

Красимир Живков е един от хората, които бързо ще запомните заради приветливото отношение и старанието да Ви бъдат максимално полезни. Той е отдаден на работата си специалист, който специализира в предлагането на имоти в покрайнините на столицата, подходящи за ценители на спокойствието и тишината. Разгледайте цялото портфолио на Красимир тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти