LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

BARNES IXAIR – новата авиационна услуга с частни полети по цял свят

BARNES Bulgaria

31.01.2022

Партньорите на Luximmo Finest Estates, BARNES представят BARNES IXAIR, тяхната нова авиационна услуга, с която стартират предлагането на частни самолети и бизнес джетове в сътрудничество с френската авиокомпания IXAIR, която е базирана от 20 години на летище Париж - Льо Бурже (Aéroport de Paris – Le Bourget).

Благодарение на сътрудничеството на BARNES IXAIR с повече от 1400 международни летища, те предлагат частни полети на клиентите си за бизнес пътуване или почивка, със самолети, в които комфортно могат да пътуват от 4 до 15 души, на къси, средни или дълги разстояния, навсякъде по света.

BARNES оперира в над 20 страни и 60 дестинации, като компанията е съсредоточила своите усилия в сферата на луксозните недвижими имоти, но не се ограничава само в това. Като страстен привърженик на Art de Vivre, компанията подкрепя своите клиенти във всичките им житейски амбиции.

Както и в другите услуги, така и в новото си начинание с утвърдената авиакомпания IXAIR, BARNES залага на френската тайна на радостта от живота и се стреми към съвършенство в предлаганите услуги на клиентите си.

По време на полета на пътниците е осигурен комфорт и сигурност, благодарение на персонализираното обслужване на квалифициран екипаж и опита на сертифицирани пилоти, които отговарят на най-строгите международни изисквания и стандарти.

BARNES IXAIR гарантира високо ниво на обслужване през целия полет, започвайки още от момента на резервацията, която е с улеснени процедури за пътниците.

За всеки полет BARNES IXAIR предлага персонализирани услуги, съобразени с нуждите на пътниците:

• VIP трансфери;

• Duty Free при поискване се доставя на борда на самолета;

• Кетъринг от най-добрите ресторанти, за полети на дълги разстояния;

• Селекция вина и шампанско от реномирани производители;

• Високоскоростен Wi-Fi интернет на борда на най-големия самолет;

• Избор на списания и развлечения по време на полет, персонализирани според предпочитанията на пътниците;

• Игри за децата при семейни полети;

• Превоз на домашни любимци в салона на самолета и грижи за тях.

Нещо повече, BARNES IXAIR предлага услуги за поддръжка, технически преглед преди покупка, услуги по експлоатацията и продажбата, а също така консултантски услуги и ноу-хау в поддръжката и обслужването на частните самолети на клиентите си.

Запознайте се с цялото портфолио и всички услуги на BARNES Bulgaria тук!

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти