LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Property.bg by Suprimmo представи България на лондонското изложение A place in the sun

LUXIMMO

16.05.2019

Специализираният ни бранд Property.bg by Suprimmo представи България на тазгодишното издание на престижното изложение за имоти A place in the sun в Лондон. Традиционно корпоративната ни група участва със собствен щанд на международни изложения в цяла Европа, за да представи инвестиционните възможности, които предлага българският имотен пазар, пред чуждестранните клиенти.

А place in the sun събира под един покрив изложители от цял свят, които запознават английските клиенти с възможностите за закупуване на имот в чужбина с цел собствено ползване или инвестиция.

От 10-ти до 12-ти май в емблематичната зала Олимпия опитните мениджъри на Property.bg by Suprimmo консултираха английските клиенти, които засвидетелстваха голям интерес към България. Традиционно като най-атрактивни се очертаха имотите по Черноморието и в ски курортите, но се забелязва и тенденция за инвестиции в ново строителство на големите градски пазари като София, Пловдив и Варна.

Трите дни на изложението бяха посетени от повече от 6400 човека, което говори за положителните нагласи за покупка на английските клиенти.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти