LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Къщи за милиони в Драгалевци и Симеоново

Шест къщи за по над 1 млн. лв. се продават в момента в София, сочи справка на Profit.bg в сайта на Лукс имоти. Три от имотите се намират в Драгалевци, а по един – има в Симеоново, Княжево и Бъкстон. Най-скъпата оферта е на стойност 1.2 млн. евро. Имотът е завършен през 2000 г. и е с площ от 1440 кв. м и 1600 кв. м двор.

Къщата, находяща се на ул. Цоньо Калчев, разполага със закрит басейн, фитнес, сауна, механа, кабинет, три спални и зелени пространства. Имотът се предлага напълно обзаведен, а отоплението е на газ или нафта.

Срещу 850 000 евро се предлага и друг имот в Драгалевци, разположен на ул. Петко Стайнов. Къщата е с разрешение за ползване от 2001 г., има четири спални и озеленено с борове, храсти и вишни дворно място. Сред екстрите на имота са барбекю с площ 100 кв.м с тоалетна, камина и пещ, маса за 12 човека, изкуствен водопад, две изкуствени езера, фитнес, сауна, джакузи и др.

Срещу близо 1.5 млн. лв. (760 хил. евро) можем да закупим триетажна къща в провансалски стил. Изцяло южното жилище с площ от 474.31 кв.м разполага с вътрешен двор (826 кв.м), гараж и три паркоместа.

Тухлената къща е построена през 2006 г. и разполага с малка винарна, фитнес зала, сауна, парна баня, четири спални, зимна тераса и др. Къщата е завършена с подови настилки от естествени материали (дъб) и гранитогрес. Покритието на стените е комбинирано с ламперия и мазилка. Отоплението е локално парно на газ и камина.

Третият имот, предлаган в Драгалеци, е с цена от 680 хил. евро. Къщата е построена през 2007 г. и има разгърната застроена площ от 765 кв.м. Изложението е юг/ запад / изток.

Сред екстрите на имота са джакузи, дрешник, панорамна тераса, трапезария с излаз към приземна покрита тераса с барбекю, кабинет и др.

Предлаганите къщи в Симеоново и Княжево са с цени от 670 и 520 хил. евро и разполагат с 5 и 4 спални. Имотите са с площ от 724 и 450 кв. м

Разгледайте нашите имоти на цени над 1 млн. лева

Настоящата статия е авторска и правата върху нейното разпространение принадлежат на нейния автор. Всички снимки, текстове, видео клипове, графични материали и банери в тази статия са собственост на автора и са защитени по закона за авторското право на Република България. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с автора, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти