LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Имот на седмицата: къща в Горна Баня за 790 000 евро

Напълно завършена и обзаведена дизайнерска къща в кв. Горна баня привлече вниманието ни тази седмица.

Прекрасната вила е с площ 520 кв. метра. Тя е на 3 нива, има двор от 620 кв. метра.

Къщата е с 4 спални. На първото ниво се намират: голям коридор, дневна, трапезария, кухня, спалня със собствена баня, сауна, фитнес и веранда с тиково дърво.

На определени места на това ниво (дневната) височината на таваните е над 4 м, като огромните френски прозорци чрез приятните гледки успяват да превърнат екстериора в част от интериорното пространство. Кухнята е напълно оборудвана със съвременен дизайн.

На второто ниво са останалите 3 спални, три бани (едната много голяма с джакузи), голям дрешник, втори по-малък дрешник, две тераси с уникални гледки към София, емпоре.

Третото ниво е заето от кабинет (който също може да бъде превърнат в спалня), баня с тоалетна, голяма тераса.

Имотът разполага с голям гараж за две коли, както и складово помещение и котелно, намиращи се в сутерена. Цената е 790 000 евро.

Вижте снимки на имота:

Да надникнем и в спалните. Те са общо четири, а тази е най-голямата от тях:

Гледката е чудесна:

Детската стая:

В дрешника има достатъчно място:

Вижте офертата на тази къща в Горна Баня

Настоящата статия е авторска и правата върху нейното разпространение принадлежат на нейния автор. Всички снимки, текстове, видео клипове, графични материали и банери в тази статия са собственост на автора и са защитени по закона за авторското право на Република България. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с автора, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти