LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

TV7: Какво търсят дамите при изборa на дом?

Телевизия TV7

09.03.2015

 идеален дом   дрешник   кухня  

Телевизия TV7 излъчи репортаж в централната емисия новини на тема "Какво търсят дамите при изборa на дом" с участието на брокери от ЛУКС ИМОТИ - Невена Тодорова и Ивета Тодорова.

На 8 март обикновено си задаваме въпроса, какво искат жените. Когато става въпрос за жилище, за което мечтае всяка жена, има две задължителни изисквания - мястото и дрешникът.

По традиция мъжът е този, който трябва да изгради жилището. Жената обаче е тази, която създава дома. Това показват и наблюденията на Васил Колев, който от шест години се занимава с интериорен дизайн.

"Ако трябва да обобщим по някакъв начин желанията на дамите, по-скоро обръщат специално внимание на кухните, обичат практичността, искат всяко нещо да е уютно, практично, с подходящите цветове. И колкото повече уреди има в една кухня, толкова по-удобна е за тях", коментира Васил.

Дамите държат на това в дома има повече място за дрехи и обувки. Това е задължителното изискване. Важно е домът да е на достъпно място, с голям гараж или паркинг с възможности за маневриране.

"Жените обичат простора и светлината, а големите и хубави тераси са особено предимство. Най-добре, разбира се, е къщата с двор", казва Ивета Тодорова, брокер на луксозни имоти.

"Имаме клиентка, която мечтае за голяма зала, в която да постави бял роял. Имаме клиентка, с която търсим къща с японска градина", съобщи Невена Тодорова, брокер в ЛУКС ИМОТИ.

"Едно обаче е сигурно, когато става въпрос за жилище, жените не правят компромис с размера", коментира Невена.

Гледайте репортажа излъчен по TV7:

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти