LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Какво гледат жените като купуват имот

Fakti.bg

09.03.2015

 идеален дом   дрешник   кухня  

Може би не сте се замисляли над въпроса дали жените и мъжете имат различни предпочитания при покупката на жилище. Ще кажете: „Цената е определящо, както и местоположението. Другото са второстепенни неща с повечето, от които може да се направи компромис”. Това обаче не е така. Оказва се, че за жените освен локацията и цената, са важни още три неща. Това са дрешникът, голям паркинг и светла кухня.

Асансьорът също е от значение, особено за младите майки. Транспортното средство трябва да е достатъчно голямо, за да побере детската количка. Наличието на охрана в сградата и парк в близост до дома също се отчита като плюс от представителките на нежния пол.

„Дамите отдават голямо значение на това да има колкото може повече гардероби в жилището, а от наличието на дрешник остават очаровани, посочва Красимир Георгиев, брокер в агенция „Лукс имоти”. Кухнята трябва да разполага не само със съвременни мебели, но и да е светла и просторна. Съдомиялната машина е неизменна част от интериора на помещението.

Сред по-екзотичните екстри, които търси женската половина от клиентите на „Лукс имоти”, са стая за обувки, домашен SPA център, кът за четене и японска градина.

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти