LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Имот на седмицата: луксозен апартамент в дипломатически клуб

Profit.bg

24.03.2015

 луксозни апартаменти   Глория Палас   Горна Баня  

Този прекрасен апартамент с 3 спални се намира в жилищната част на Дипломатически клуб "Глория Палас" в Горна Баня. Разположен до полите на Витоша планина, комплексът предлага уникално съчетание на отдих и прекрасни моменти сред природата, извън шумната част на града.

Комплексът има открит басейн и бар, ресторант, фитнес, тенис корт и множество други съоръжения, както и чудесна гледка към Витоша. Дипломатически клуб "Глория Палас" е основан през 1898 година и е притегателен център за политици, дипломати и аристократи, спортисти.

Апартаментът се намира на 2-ри етаж от общо 6 в луксозна тухлена кооперация (2008г.) с асансьор, луксозни общи части и озеленен и поддържан вътрешен двор.

Сградата се отличава с подове от естествен камък, алуминиеви парапети и широки фоайета. В цената е включено паркомясто. Площта на дома е 185 кв. метра.

Разпределението следното: коридор с входно антре, всекидневна с трапезария и кухненски бокс и тераса с гледка към озеленен вътрешен двор и Витоша, родителска спалня, детска спалня, кабинет, който може да се превърне в трета спалня, две бани (едната с вана), склад и обща тераса за трите спални.

Апартаментът е обзаведен с италиански мебели. Отоплението е на газ. Цената на жилището е 249 000 евро, или 1 346 евро на кв. метър.

Разгледайте офертата на този луксозен апартамент

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти