LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Имот на седмицата: Royal Park Residence Boyana

Profit.bg

29.06.2015

 София   Инвестиции   инвестиции   Бояна   Топ имоти  

От 26.06 до 28.06 в елитния затворен комплекс Royal Park Residence Boyana бяха проведени дни на отворените врати. Всеки имаше възможността да посети комплекса и да го разгледа.

Ето малко повече информация:

Комплексът е разположен на естествен хълм в най-красивата част на кв. "Бояна". Той е огрят от слънцето и предлага прекрасни гледки към Витоша и цяла София. Проектът е дело на един от най-талантливите и известни български архитекти Боби Богданов - "Амфион".

Изграден е на терен от 15 дка. Застрояването е минимално под 20%, а вътрешният парк е с територия 12 дка и се състои от естествена гора и богато озеленяване с различни растителни видове. Затворената вътрешна зона на комплекса и неговите алеи са без достъп на автомобили. Цялото движение е уредено под земята, чрез цялостна инфраструктура, състояща се от подземни улици и 116 паркоместа.

The Royal Park Residence олицетворява качествения начин на живот на модерното семейсвто. Съчетаващ спокойствието на планинска вила в градска среда и живот в слънчев парк с чист въздух, комплексът предлага на собствениците си домашен уют в напрегнатото ежедневие на столицата. Тук ще има 7 бутикови сгради, ориентирани на юг и изток. Броят на апартаментите ще бъде само 42, а на пентхаусите 7. Пентхаусите ще имат панорама от 360 градуса.

Строителството на Royal Park Boyana започна през м. юни 2015 г. и ще продължи около 24 месеца. Срокът за предаване на 7-те сгради и цялата инфраструктура на комплекса в завършен и готов за ползване вид е м. юни 2017 г.

Вижте офертата на Royal Park Residence на нашия сайт

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти