LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Имот на седмицата: Лукс в Марина Диневи

Profit.bg

06.07.2015

 Марина Диневи   Свети Влас  

Най-популярният икономически портал в България Profit.bg избра за имот на седмицата луксозен апартамент, обявен за продажба от ЛУКС ИМОТИ. Този прекрасен апартамент се намира на първа линия – в един от най-елитните курорти на Черноморието - Dinevi Resort в Св. Влас.

Двустайният луксозно обзаведен апартамент се намира в комплекс "Арена", разположен на първа линия, непосредствено до Marina Dinevi.

Marina Dinevi е най-голямото яхтено пристанище в България, което може да приеме до 300 яхти, включително и от най-висок клас. Построено е преди няколко години и се счита за най-модерното у нас. Печелило е множество международни награди.

Комплекс "Арена" притежава най-престижния адрес в целия Dinevi Resort. Това е единственият апартаментен комплекс, разположен непосредствено на самото яхтено пристанище. Условно е разделен на две части, като в средната му част е разположена обществената част.

Някои от удобствата в комплекс "Арена" включват басейни за възрастни и деца, модерен СПА център, фитнес зала, бутици, център за красота, интернет кафе, супермаркет, книжарница, открит амфитеатър и православна църква. Той разполага с достатъчно изграден паркинги, които са безплатни за ползване от собствениците на апартаменти в курорта.

Този апартамент е разположен на четвъртия етаж и предлага директна гледка към яхтеното пристанище, морето и пясъчния плаж до него. Площта е 58 кв. м и се състои от:

• хол с трапезария и кухненски бокс

• баня с тоалетна

• спалня

• голяма тераса

• всички части на апартамента имат директна гледка към плажа, яхтеното пристанище и стария град на Несебър

Цената е 159 000 евро, или 2 741 евро на кв. метър.

Разгледайте офертата на този луксозен апартамент в Dinevi Resort, Свети Влас

Оригиналния материал може да видите в сайта на медията

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти