LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Имот на седмицата: къща в Бояна за 485 хиляди евро

Profit.bg

09.12.2015

 Инвестиции   инвестиции   доходност   Доходност   Бояна  

Най-популярният икономически портал в България Profit.bg избра за имот на седмицата уникална къща, съчетаваща традиции и лукс, разположена в софийския квартал Бояна. Къщата е обявена за продажба от ЛУКС ИМОТИ.

Можете да прочетете оригиналната статия тук

Имотът е газифициран, с канализация и с целогодишен достъп. Дворът му е озеленен с алеи, автоматична напоителна система, барбекю и закрит кът с мебели от ковано желязо. На партера на къщата се намират два гаража с директен достъп, баня с тоалетна, дрешник, перално и складово помещение, фитнес и сауна.

На първия етаж са разположени входно антре, голяма дневна с камина, кухня с трапезария и тераса.

На втория етаж са родителска спалня с дрешник, баня и тоалетна, детска стая с баня и тоалетна, стая и две тераси.

Третият етаж се състои от студио с кухненски бокс, тераса и баня и тоалетна. При изграждането на къщата са използвани материали от най-висок клас.

Имотът се предлага с елегантно обзавеждане от естествени материали, направени по поръчка от Италия. Къщата може да бъде ваша на цена от 485 000 евро.

Разгледайте офертата на този имот

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти