LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Имот на седмицата: апартамент на плажа в Созопол

Profit.bg

09.02.2015

 Пясъчни линии   Созопол   Каваци  

Рубриката "Имот на седмицата" този път гостува на Черноморието ни. Ако искате да имате луксозен апартамент на плажа, където да прекарвате лятото си, то това предложение е за вас.

Този тристаен апартамент е с площ 136 кв. метра. Намира се на трети етаж в луксозния комплекс "Пясъчни линии" (построен през 2009 г.) в Созопол.

Просторният апартамент е на на първа линия, с отлична морска панорама към плажа на залива Каваци.

Ексклузивният комплекс от затворен тип е на пет етажа, разполага с общо 102 апартамента, озеленени градини около басейн с форма на лагуна с мокър бар и шезлонги.

Жилището се състои от две спални, кухня с трапезария – всекидневна, две тераси, баня с тоалетна и вана и втора тоалетна. То е с напълно обзаведена и вградена кухня. Разполага с кабелна телевизия, интернет и СОТ.

Цената на жилището е 340 000 евро, или 2 500 евро на кв. метър.

Разгледайте офертата на този тристаен апартамент в комплекс "Пясъчни линии"

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти