LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Royal City Пловдив — Дни на отворени врати през м. Октомври

Анна Хинова

22.09.2015

 имоти в пловдив   royal city пловдив   апартаменти в пловдив   ново строителство в пловдив  

ЛУКС ИМОТИ — офис Пловдив има удоволствието да покани всички интересуващи се клиенти на специално мероприятие и оглед в най-модерния жилищен комплекс в града "Royal City". На територията на луксозния комплекс, с адрес бул. "Дунав" №5 ще се проведат "Дни на отворени врати" през идните два поредни уикенда (петък, събота и неделя): 02-04.10 и 09-11.10 от 11.00 до 16.00 ч.

Ще можете да разгледате на живо този емблематичен жилищен комплекс, както и да се запознаете с неговите мениджъри, от които лично ще научите всички подробности относно екстри, обслужване, качество на живот и обитаема среда. Само в дните на отворени врати за първи път ще бъдат обявени за продажба две нови секции "C" и "D" на неустоимо изгодни цени плюс бонус ползване на безплатно паркомясто за срок от 3 години. Тези промоционални условия важат само за резервация на имот с платено капаро до края на м. Октомври.

СПЕЦИАЛНО и САМО за клиентите на ЛУКС ИМОТИ сме договорили специални финансови условия за ипотечно кредитиране от водеща българска банка, както и гъвкави планове за разсрочено плащане без лихва! Повече информция на място от нашия брокер.

Разбира се, покупката на имот в Royal City чрез ЛУКС ИМОТИ е БЕЗ КОМИСИОННА!

Royal City Пловдив е напълно завършен и функциониращ с Акт 16 от 2009 г. Жилищният комплекс е проектиран от може би най-успешния български архитект през последните години Атанас Панов. Инвестицията е на водещия пловдивски холдинг в областта на жилищните и офисни имоти "Galaxy Investment Group".

Още информация за комплекса, снимки, архитектурни планове и свободни апартменти, можете да видите на страницата на Royal City.

Ако се интересувате от тази промоционална оферта или желаете да посетите и огледате комплекса в удобен за вас ден и час през Дните на отворени врати, с адрес бул. "Дунав" №5, през идните два поредни уикенда (петък, събота и неделя): 02-04.10 и 09-11.10 от 11.00 до 16.00 ч., моля свържете се предварително с Цвети Паскова на тел. 0885 919 003 или e-mail: [email protected]

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти