LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

През месец Март 2015 г. строително-предприемаческа компания "Чобанов и Стоянов" — Бутиково строителство, част от нашата корпоративна група, стартира нов амбициозен проект за нискоетажна суперлуксозна жилищна сграда, наречена Резиденция "Горски пътник". Разположена е на едноименната улица в най-елитния квартал на София, в съседство с емблематичния хотел Кемпински-Зографски. На минути пеша от метростанция "Джеймс Баучър" и Южния парк.

Впечатляващият проект е дело на топ архитектите от Genig Studio, с които нашата компания от години работи в тясно сътрудничество. Сградата е 4 етажна и разполага с големи луксозни жилища и подземен гараж с паркоместа.

Строителството ще бъде изпълнено за период от около 12 месеца (срок на завършване м. Март 2016 г.). Някои от предвидените материали за строителството са австрийски тухли Винербергер, най-висок клас алуминиева дограма, фасаден пакет на Baumit нанопор, в комбинация с облицовки от камък.

Луксозен асансьор от лимитираната серия Pure Edition на OTIS. Съществува възможност за индивидуализация и интериорни решения по желание и проект на купувача за всяко едно жилище.

Голяма част от апартаментите са продадени още преди старта на строителството. Към настоящия момент са останали ограничен брой свободни апартаменти за продажба.

За информация относно цени и наличности: тел. 0877 87 87 87

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти