LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Нова фаза на комплекс “Еделвайс” на Христо Чепишев

Анна Хинова

01.04.2016

Една от новините на имотния пазар в столицата тази седмица е старта на новата фаза на един от най-красивите и модерни столични комплекси “Еделвайс”, разположен над Резиденция “Бояна". Дело на реномирания строителен предприемач Христо Чепишев, комплексът притежава изключителни характеристики като съвременен дизайн, висококласни материали и отлични разпределения, подходящи за семейства. От апартаментите се откриват прекрасни панорамни гледки към Витоша и към цяла София. В новата трета фаза е предвидено и изгражданете на външен басейн за ползване само от собствениците в комплекса.

За разликата от първите две фази, новата фаза се отличава с тиха вътрешна локация в квартала, с голямо отстояние от булеварда, оградена територия и първокласен дизайн от водещи столични архитекти. Строителството на първата от четирите нови сгради вече започна.

В качеството си на ексклузивна агенция по продажбите на “Еделвайс”-3 ЛУКС ИМОТИ има удоволствието да предложи специални условия за покупка и гъвкави планове за плщане на първите си клиенти, преди официалната премиера на новия комплекс. Стартовите цени са изключително атрактивни за високото качество и престиж на комплекса и започват от 1200 €/m2.

Имотите се предлагат за продажба БЕЗ КОМИСИОННА!

Съвсем в началото на продажбите все още са налични голям избор от квадратури, имоти на различни етажи и разнообразие от разпределения.

Разгледайте новата оферта за апартаменти в трета фаза на жилищен комлекс ''Еделвайс''-3

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти