LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Новости от строителството на Резиденция Belle Époque

Анна Хинова

18.01.2016

С голямо удоволствие съобщаваме, че строителството на може би най-елитната морска резиденция Belle Époque Beach в курорта Лозенец продължава според предварително установения график.

Очаква се фасадата да бъде изцяло завършена към 15.02. В момента се приключват довършителните работи във вътршната част на сградата и апартаментите. Поръчани са входните и интериорните врати от лидера на българския пазар фирма "СОЛИД 55" — планира се поставянето им да започне в края на м. февруари.

Завършени са интериорните корнизи и настилките на всички апартаменти с мрамор "turcin". Започна поставянето във всички апартаменти на декоративните мраморни первази.

Завършен е грубият строеж на бетонната основа на оградата, основите на вертикалната планировка, както и на басейна. Започнаха довършителните работи по басейна и оградата.

Очаква се Belle Epoque да бъде завършен напълно по график през пролетта на 2016 г.

Вижте подробности за Belle Époque Beach Residence, както и списък със свободните апартаменти за продажба.

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти