LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Дни на отворени врати в Резиденция Belle Époque Лозенец

Анна Хинова

17.09.2015

 лозенец   бел епок   морски имоти  

Лятото неусетно отминава, но синоптиците ни уверяват, че и в тези последни седмици на септември в Лозенец на морето ще се радваме на топло и слънчево време, с температури до 24-26°градуса.

Ето защо ние от ЛУКС ИМОТИ—офис Бургас бързаме да ви поканим през един от оставащите уикенди до края на този месец да посетите нашите “Дни на отворени врати” за оглед и запознаване с Резиденция Belle Époque в любимото морско убежище за много състоятелни българи Лозенец.

Бъдете наши гости в Лозенец през един от предстоящите 4 почивни дни 19-22.09 или последния уикенд на септември 25-27.09, да разгледате на място нашата новострояща се луксозна морска резиденция. Ще осигурим една безплатна нощувка в нашия апартаментен хотел “Емберли”.

Инвеститорът и строителните мениджъри на Belle Époque ще бъдат в Лозенец и лично ще ви покажат тази нова елитна резиденция. Ще можете да разгледате мострения апартамент, готовите общи части, фасадата, както и качеството на довършителните работи. След отпаднаето на лятната строителна забрана довършителните работи по сградата бяха възобновени с бързи темпове. Към настоящия момента се поставят каменните настилки в общите части на сградата и баните на апартаментите. Убедени сме, че резултатът от нашия труд ще ви хареса.

ПРОМОЦИОНАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА ПОКУПКА ДО КРАЯ НА СЕПТЕМВРИ!
Не пропускайте възможността, само в “Дните на отворени врати” до края на месеца да резервирате апартамент в Резиденция Belle Epoque при изключително изгодни промоционални цени и начини на плащане. Само сега имате възможност да изберете собствен ваканционен апартмент в една от най-луксозните жилищни сгради на българското Черномирие при неустоими условия.

За повече информация и снимки на комплекса, моля разгледайте страницата на Belle Époque.

Ако желаете да ни посетите на една от датите в Дните на отворени врати 19-22.09 или 25-27.09, моля свържете се с Динко Славов на тел. 0888 799 789.

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти