LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Над 20 резиденции чакат новия си собственик

Анна Хинова

05.05.2015

 София   Пловдив   Инвестиции   Топ имоти   инвестиции  

Материал blitz.bg

В момента на пазара са 22 резиденции или сгради, които могат да бъдат причислени към тази категория, става ясно от справка в офертите на специализираната в луксозни имоти агенция ЛУКС ИМОТИ. Шест от тях са с цени на 1 милион евро.

Най-скъпа е резиденция във Варна, разположена в източната част на града-вилна зона „Свети Никола”. Къщата е на три етажа, с разгърната застроена площ от 860 квадратни метра. В нея има огромна (80 квадратни метра) спалня, фитнес, 6 бани, спални за гости, помещения за помощен персонал и двоен гараж. Цената е 2.580 милиона евро. Само разходите за поддръжка на имота-градинар, 2 чистачки и охрана – са 1200 лева на месец.

Вижте подробна информация за имота

Втора по цена е резиденция във Велинград, която се предлага за 2.5 милиона евро. Срещу тази цена стоят 1958 квадратни метра застроена площ, шест отделни сгради, решени в архитектурните традиции на старите български къщи. В комплекса има ресторант на две нива с 60 места, басейн, президентски апартамент със собствен кухненски кът.

Вижте подробна информация за имота

Ако пък искате да развивате бизнес, най-скъпото предложение за бизнес –сграда в момента е пак от Варна. Офис-сградата „Мария Луиза” е емблематична като паметник на културата, но и като бизнес-сграда. Тя разполага с 5 офиса, светъл сутерен и партер. Към сградата има и нещо, задължително за морската ни столица-самостоятелен паркинг с 8 места. Цената е съизмерима с резиденциите – 2.5 милиона лева.

Вижте подробна информация за имота

Вижте всички резиденции, предлагани за продажба

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти