LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Градовете с най-луксозни имоти в света

 Пазарни тенденции  

Инвестициите в луксозни имоти записват сериозни ръстове дори на иначе спокойния пазар в Европа като цяло. През миналата година цените на повечето първокласни жилищни локации са се повишили спрямо 2011 г. до нови рекордно високи равнища, съобщиха наскоро от агенцията за луксозни имоти Engel & Völkers.

Същевременно на най-предпочитаните пазари вече се наблюдава недостиг на достатъчно качествени жилища, които да задоволят търсенето, като това оказва сериозна подкрепа на цените и наемните равнища.

Преди дни от Knight Frank потвърдиха тенденцията, като според техните данни Дубай е пазарът, регистрирал най-голям ръст на наемите на луксозните имоти през първите три месеца на годината.

Класация на градовете с най-луксозните имоти

11. Сао Пауло

10. Берлин

9. Пекин

8. Шанхай

7. Женева

6. Маями

5. Сингапур

4. Париж

3. Хонконг

2. Ню Йорк

1. Лондон

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти