LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Апартамент в най-добрия комплекс на Диневи в топ 5 на луксозните имоти в България

 Диневи Ризорт   Свети Влас   Топ имоти  

Двустаен апартамент на първа линия в Свети Влас е сред най-луксозните имоти в страната. Жилището е само 58 кв. м., но се продава за сериозната сума от 154 000 евро.

Тузарският апартамент е част от единствения комплекс, разположен на самото яхтено пристанище, на което се снима хитовият сериал „Под прикритие”. Жилището е на втори етаж и има директен изглед към гордостта на строителните предприемачи братя Диневи.

Самият имот се състои от хол с трапезария и кухненски бокс, баня с тоалетна, спалня и голяма тераса. Всички части на апартамента имат директна гледка към плажа, марината и стария град на Несебър. Мебелите са бутикови, обзавеждането е дело на водеща компания за интериорен дизайн.

Непосредствено до баровския комплекс е изграден голям паркинг. Той разполага още с басейни за възрастни и деца, модерен СПА център, фитнес зала, бутици, център за красота, интернет кафе, супермаркет, книжарница, открит амфитеатър и православна църква.

Апартаменът е отскоро на пазара, но според брокери няма да остане дълго за продан. Въпреки сравнително високата цена от близо 2 700 евро на кв. м., уникалната локация и лукс привличали супер богати купувачи, за които подобна сума не представлява проблем.

Разгледайте този луксозен двустаен апартамент в Свети Влас

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти